Zoek

Jeltje Bijleveld erelid van Maarn Maarsbergen Natuurlijk

20140122 Uilen1

Jeltje zorgt graag voor de inwendige mens en bakte voor de wilgenknotwerkgroep vele appeltaarten, nu verzorgt ze de koffie.
Aan het prachtige en uitdagende boek: “de 50dingen die je in Maarn-Maarsbergen gedaan moet hebben.” werkte Jeltje enthousiast mee en bedacht vele leuke activiteiten.
Veel padden zijn gered door Jeltje en Maarn-Maarsbergen blijft schoon door de hulp van Jeltje bij het opruimen van zwerfafval.
Voor de werkgroep “Kind en Natuur” is Jeltje nog steeds actief en onlangs heeft ze voor de zoveelste keer de jaarlijkse natuuractiviteit in de bibliotheek voor kinderen georganiseerd. Het was weer een groot succes met 40 kinderen!

Op de algemene ledenvergadering van 23 april 2019 is Jeltje Bijleveld op voordracht van het bestuur benoemd tot erelid.

Jeltje was blij verrast en zoals altijd zeer bescheiden over haar werkzaamheden ‘dit is echt niet nodig’ en ‘zoveel had ze toch ook weer niet gedaan.

Al snel na de oprichting van MMN in 1983 werd Jeltje lid van de werkgroep “Lezingen en excursies” en jarenlang bestuurslid voor deze werkgroep.

Eén van de vaste activiteiten van MMN was het dauwtrappen op Hemelvaartsdag en Jeltje stond altijd paraat om te helpen. Toen ik, Gerda Schregardus, de ‘Lezingen en excursies” overnam van Jeltje, kreeg ik direct de boodschap mee om toch vooral het dauwtrappen te organiseren. Uiteraard heb ik dit gedaan en Jeltje zorgde voor de koffie. Helaas nam het deelnemersaantal af en is deze (gezins)activiteit toch gestopt.

Dauwtrappen 2014

20140122 Uilen1

Kinderactiviteit in de bibliotheek 2014

Kortom waar het mogelijk is organiseert en helpt Jeltje al 35 jaar bij MMN activiteiten en hopelijk nog vele jaren meer.
Het erelidmaatschap heeft Jeltje dubbel en dwars verdiend! Tot slot een luid applaus van de aanwezige leden.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »