Zoek

Wie denkt mee over toekomst en strategie van MMN?

Welzijnseconomie, genieten, scherper profiel, autovrij Maarn Maarsbergen:  een greep uit de kreten die tijdens de ALV op  14 april jl. de revue passeerden. Ze kwamen naar aanleiding van de vraag van het net benoemde bestuurslid Strategie, Annemiek Tubbing, wat de leden van MMN over 10 jaar in De Kaap willen lezen over hun club. Ook het blijven vertellen van verhalen door ouderen aan jongeren werd genoemd.

Het bestuur wil graag dat mét de leden verder wordt gecommuniceerd over de richting van de vereniging: waar willen we naar toe? Varen we de juiste koers of moeten we een andere gaan varen? Tevens is het de bedoeling om met de leden die het leuk vinden om in het strategieclubje te zitten een actieplan te maken om te kijken wat er nodig is om een zo breed mogelijk beeld te hebben wat de leden wensen.
Wie sluit zich aan? Het streven is er op gericht om een zo gevarieerd mogelijke bezetting te hebben: jongeren en ouderen, natuur en cultuurhistorie, deskundigen en leken, actief of iets minder actief.
Het zou mooi zijn als we vóór de zomervakantie bij elkaar kunnen komen en daarna nog een keer in het najaar. Wellicht bedenken we er ter inspiratie een mooie wandeling bij!
Gaarne aanmelden bij Annemiek Tubbing, tel. 0343-443603 of a.tubbing@planet.nl

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »