Zoeken

Werkgroep Zwerfvuil

Deze werkgroep gaat tweemaal per jaar met een groeiend aantal vrijwilligers het zwerfafval in onze leefomgeving te lijf.
Zie voor planning van de werkdagen de Modderkoning en de activiteitenlijst.

De Gemeente Utrechtse Heuvelrug stimuleert georganiseerde opruimacties. Wilt u ook een opruimactie organiseren. Kijk dan op de site van de gemeente : Samen zwerfafval opruimen? Organiseer een opruimactie!

De laatste actie van de werkgroep Zwerfvuil was op zaterdag 19 maart 2022. Daarbij stonden materiaal en koffie en thee klaar voor vrijwilligers om op eigen gelegenheid zwerfvuil te ruimen. Dit leidde tot geanimeerde gesprekken tussen gelijkgestemden.

Door het jaar heen zorgen diverse inwoners dat hun eigen straat of buurt schoon blijft dankzij hun “adoptie” van die straat of buurt.

Leden van de werkgroep:

In het volgende artikel kunt u meer lezen over deze werkgroep. : Maarn Maarsbergen Schoon – Heel Gewoon!

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Thema Ruimtelijke Ordening

Update Henschotermeer

Eind maart 2024 heeft de gemeenteraad van Woudenberg ingestemd met het gewijzigde bestemmingsplan voor het Henschotermeer. Daarmee stemt de gemeenteraad van Woudenberg in met de

Lees verder »
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »