Zoek

Voortgang van het onderzoek naar de fusie met VBMM

Bij het onderzoeken van de mogelijke fusie tussen de verenigingen Maarn-Maarsbergen Natuurlijk en Vereniging Bewonersbelangen Maarn-Maarsbergen, blijkt communicatie weer van groot belang.

Op de laatste algemene ledenvergadering heeft een grote meerderheid van de leden van MMN het bestuur de opdracht gegeven de voor- en nadelen van het samengaan van de twee verenigingen te onderzoeken.

Inmiddels heeft het bestuur besloten dat wij met een projectgroep van drie mensen dit dossier gaan behandelen. Als voorzitter mag ik in dit geval niet ontbreken en namens de CHC is het duidelijk dat Thijs Meinders zitting neemt. Verder heeft ook Michiel Keizer zich aangesloten, zodat we de gesprekken met VBMM slagvaardig kunnen oppakken.

Ondanks een drukke mailwisseling over en weer is er nog geen datum gevonden om elkaar aan de onderhandelingstafel te treffen. Zoals het er nu naar uitziet gaat het in de maand oktober wél lukken.

door: Richard Zweekhorst

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »