Zoek

Zwerfvuilactie op zaterdag 24 maart

20180324 Opschoondag

20180324 OpschoondagBeste dorpsgenoten, zaterdag 24 maart is de Landelijke Opschoondag. MaarnMaarsbergenNatuurlijk doet deze keer weer mee.

Jullie zijn van harte uitgenodigd te komen helpen, je mag andere vrijwilligers meenemen. Zoals altijd starten we met koffie en koek van de PLUS om 9.30 u op het 5 Mei plein in Maarn. Tussen 10.00 en 12.00 u verdelen we ons zoek- (en vind-) gebied; binnen en buiten de bebouwde kom, waarschijnlijk ook rondom het dorpshuis De Twee Marken. Kort vooraf bepalen we waar de nood het hoogste is.

Deze keer nodigen we ook de Poolse werknemers uit die in het voormalige Amrath-hotel verblijven, en mogelijk komt ook een cliënt van de Vink ons assisteren.

Misschien vindt ook een estafette plaats van dorpskern naar dorpskern binnen onze gemeente, als symbool voor onze gezamenlijke strijd tegen zwerfafval.

Met warme groet,

De zwerfvuil-commissie van MMN, Bertjan Sneller en Nel ter Kuile

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »