Zoek

Uitdelen 50 dingen boeken 2017

“Slootje springen, een vuurtje stoken of in een boom klimmen… Veel kinderen hebben dat nog nooit gedaan! Is het belangrijk om te doen? Ja! Want van buiten bezig zijn, word je vrolijker en wat je daar leert, leer je nergens anders.”

Daarom deelt Maarn Maarsbergen Natuurlijk ook in 2017 de 50-dingen boeken weer gratis uit aan kinderen uit groep 3.
Op 10 en 15 februari kregen de kinderen van de Ladder en de Merseberch hun eigen boek. Enthousiast gingen ze meteen aan de slag om een natuurkunstwerk te maken. Dit is 1 van de 50 activiteiten en kon dus al mooi afgevinkt worden van het lijstje.

De kinderen van de Meent moeten nog even wachten tot na de voorjaarsvakantie.

Het boek is een idee van Stichting Buitenmakelaar uit Bunnik: www.50dingen.nl. Maarn Maarsbergen Natuurlijk www.mmnatuurlijk.nl  heeft in samenwerking met Stichting Buitenmakelaar dit boek voor Maarn-Maarsbergen ontwikkeld.
Het boek werd financieel mogelijk gemaakt door: Elise Mathilde fonds, Streekfonds Utrechtse Heuvelrug, Rabobank Coöperatie Gelders Vallei, Carel Nengerman fonds en KFHeinfonds.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »