Zoek

Overhandiging van het eerste boek: “50-dingen-die-je-gedaan-moet-hebben-voor-je-12de in Maarn-Maarsbergen.”

Coosje Bakker van Maarn Maarsbergen Natuurlijk overhandigt op vrijdag 4 maart 2016 het eerste boek aan groep 3 en 4 van de O.B.S. de Meent/Wereldkidz.

Dit schooljaar, 2015-2016, krijgen alle basisschoolkinderen van groep 3 en 4 uit Maarn en Maarsbergen een eigen buitenboek. Dit boek bevat 50-dingen-die-je-gedaan-moet-hebben-voor-je-twaalfde in je eigen omgeving en wordt voorlopig jaarlijks aan de kinderen van groep 3 overhandigd. Alle activiteiten doe je alleen, samen, met je ouders of school. Het is een leuke uitdaging om het boek vol te krijgen voor je van de basisschool afgaat.
Het boek is een idee van Stichting Buitenmakelaar uit Bunnik: www.50dingen.nl. Maarn Maarsbergen Natuurlijk www.mmnatuurlijk.nl  heeft in samenwerking met Stichting Buitenmakelaar dit boek voor Maarn-Maarsbergen ontwikkeld.
Het boek werd financieel mogelijk gemaakt door: Elise Mathilde fonds, Streekfonds Utrechtse Heuvelrug, Rabobank Coöperatie Gelders Vallei, Carel Nengerman fonds en KFHeinfonds.

 

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »