Zoek

Terugblik Open monumentendag 2003

In de vorige Modderkoning stond de aankondiging van de Open Monumentendag 2003, op zaterdag 13 september 2003, centraal. Het is een geweldige dag geworden. Het programma is goed ontvangen en het weer werkte prima mee.

Zo’n 500 mensen hebben genoten van onze ‘Boerenbouw op Herengoed’ in Maarsbergen zowel ten noorden als ten zuiden van de spoorlijn. Het agrarisch gebied van Maarsbergen biedt een prachtig landschap met daarin een grote diversiteit aan mooie boerderijen. In het boekwerk "Boerenbouw op Herengoed" is dit op voortreffelijke wijze verwoord door David Vroon en Erik Somsen. De illustraties en vele foto’s geven een mooi beeld van het agrarische deel van de gemeente Maarn. De volgende Open Monumentendag is gepland voor september 2005. De commissie is reeds bezig zich op het nieuwe thema, dat wij nog niet zullen verklappen, te beraden.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »