Zoek

Kaarten van Maarn en Maarsbergen

Opmerkingen en tips

In dit onderdeel van de website introduceren we enkele kaarten en kaartfragmenten van Maarn en Maarsbergen. Voor het goed bekijken van kaarten is gekozen voor het tonen in een apart venster. Door te klikken wordt de kaart vergroot, door opnieuw te klikken weer verkleind. Met de schuifbalken kunt u de vergrote kaart verschuiven.

Historische kaarten

Met behulp van oude kaarten kunt u zien en afleiden hoe Maarn en Maarsbergen zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld.

Routekaarten van de Open Monumentendagen

In de boekjes van de open momumentendagen bevinden zich routekaarten. De getoonde routes voeren u langs allerlei interessante objecten en plaatsen in Maarn en Maarsbergen. Op de kaarten staan nummers, een klik met de muis brengt u naar de beschrijving van het object.

Kaarten op het Internet

Op het internet zijn prachtige actuele kaarten te vinden.
Bijvoorbeeld die van Google Maps waar u kunt in-zoomen op recente satelietopnames, van de de hele wereld.
Verder vindt u op de website Actueel Hoogtebestand Nederland een reeks voorbeelden van gedetailleerde hoogtekaarten van Nederland.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »