Zoek

Modderkoning januari 2007

Beste leden,

Het bestuur van de vereniging Maarn-Maarsbergen Natuurlijk en de redactie van de Modderkoning wensen u een voorspoedig 2007 toe.

Dit is de laatste keer dat u de Modderkoning in deze vorm ontvangt. De redactie is druk doende de Modderkoning een ander aanzien te geven. Gelukkig kan hierbij gebruik gemaakt worden van de expertise van Nicole van der Schaaf. In de Modderkoning nieuwe stijl willen wij ook graag uw inbreng.

  • Zo komt er een rubriek waarin u uw tuinplanten, stekjes etc. kunt aanbieden aan of ruilen met andere leden van de vereniging.
  • Ook willen wij de rubriek Het weten waard weer nieuw leven inblazen maar dan wel met uw ervaringen. Hebt u ergens een bijzondere plant of vogel gezien, een mooi plekje ontdekt of hebt u een suggestie op gebied van natuur en milieu? Geef het aan ons door, dan nemen wij het op in de eerstvolgende Modderkoning. U kunt uw bijdragen aan deze twee rubrieken doorgeven aan de redactie van de Modderkoning.

In dit nummer van de Modderkoning vindt u

  • de activiteitenagenda van 2007. De activiteiten tot het volgende nummer worden toegelicht.
  • Het overzetten van padden op de Bergweg is, hoewel niet onbelangrijk, niet vermeld omdat dit uiteraard moeilijk is te plannen. Hopelijk wordt het weer net zo’n groot succes als in 2006.

Uiteraard praat het bestuur u ook dit keer weer bij over actuele onderwerpen. De Cultuurhistorische Commissie wil graag een aantal zaken met u delen. Joke Lubach geeft een persoonlijke impressie van de excursie in september 2006 naar de Ridderhofstad Hindersteyn. Nicole van der Schaaf, actief lid van de Cultuurhistorische Commissie, heeft twee bijzondere en lezenswaardige bijdragen geleverd aan deze Modderkoning: Tuinen van toen, dat nog een vervolg krijgt, en Drinkwater op hoogte over de watertoren op Valkenheide.

De redactie

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »