Zoek

René Kooyman heeft afscheid genomen als MMN-bestuurslid

In de Algemene Jaarvergadering (AJV) van 18 april j.l. heeft René Kooyman afscheid genomen als MMN-bestuurslid.

Sinds zijn toetreding tot het MMN-bestuur heeft René steeds een prikkelende rol gehad in het MMN-bestuur. Meermaals gaf hij het bestuur flink stof tot nadenken met interessante discussies in het bestuur tot gevolg.
René vertelde tijdens de AJV dat zijn gezondheid minder duurzaam is dan hij zou wensen en dat hij het daarom wat rustiger aan moet doen. Hij wil daarom keuzes maken. Hoewel zijn hart ook zeker bij het bestuurswerk ligt, heeft hij ervoor gekozen concreter bezig zijn. Daarom wil hij zich vooral inzetten voor zaken die te maken met de inrichting van de openbare ruimte. Hoe kunnen we natuur, ecologie en ook cultuurhistorische elementen een goede en stevige positie bieden waar ook andere belangen zoals woningen, bedrijvigheid, recreatie en mobiliteit een stevig beroep doen op de nu eenmaal beperkt beschikbare ruimte.
René blijft daarom binnen MMN actief als coördinator van de werkgroep Ruimtelijke Ordening.

René, hartelijk dank voor je inzet in het bestuur!

 

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »