Zoek

Onze nieuwe webmaster stelt zich voor

Hoe kort sommige lijntjes in het Maarnse soms zijn blijkt wel weer. Sinds enige maanden is mijn vrouw Marjan penningmeester van Maarn-Maarsbergen Natuurlijk. In de vorige Modderkoning heeft u met haar kennis kunnen maken. Tijdens de diverse vergaderingen is er wel eens over de huidige website van MMN gesproken en het bleek dat de vereniging op zoek was naar een andere webmaster, omdat Gijs van Roekel zich meer wil gaan bezig houden met de CHC-activiteiten.

Het toeval wil dat ik al een aantal jaren bezig ben met het onderhouden van website voor SVMM en OVMM en af en toe een website voor een bedrijf opzet.

Voorzichtig werd er via Marjan gepolst of ik beschikbaar was voor een taak bij MMN. Van het een kwam het ander en op een avond in november 2012 hebben Gijs en ik een goed gesprek gehad.

Ik zal de site op een andere manier gaan op zetten, dan Gijs heeft gedaan, maar ik besef terdege hoe belangrijk de verhalen en foto's uit het verleden zijn. Die inhoud zal zeker niet verdwijnen. Begin 2013 verwacht ik dat de gewijzigde website kan worden gepresenteerd. Ik hoop dat ik als webmaster de vereniging net zo van dienst kan zijn, als Gijs heeft gedaan.

Harry Hamersma

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »