Zoek

Onze nieuwe penningmeester stelt zich voor

Mijn naam is Marjan Hamersma-van den Brink, ik ben woonachtig in Maarn, getrouwd met Harry en wij hebben twee kinderen. Zelf ben ik geboren en getogen in Maarn. Toen Richard Zweekhorst mij vroeg of ik penningmeester zou willen worden van Maarn-Maarsbergen Natuurlijk heb ik hier niet lang over na hoeven denken.

Op de algemene ledenvergadering van 19 april 2012 heb ik het penningmeesterschap officieel overgenomen van Jaap de Bruin. Jaap heeft mij inmiddels helemaal ingewerkt in de administratie van MMN. Dit ging erg vlot omdat Jaap alles netjes verzorgd heeft in de afgelopen 11 jaar. Hiervoor mijn hartelijke dank aan Jaap!

Bij deze Modderkoning treft u de acceptgiro aan in verband met de contributie voor het jaar 2012. Dit is later dan u gewend bent. De reden hiervoor is dat de contributieverhoging (van € 6,00 naar € 10,00) eerst nog goedgekeurd moest worden in de algemene ledenvergadering van april j.l.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »