Zoek

Kwartetspel Maarn Maarsbergen

Natuur en cultuurhistorie zijn de belangrijkste ingrediënten van een vrolijk en leerzaam kwartetspel dat verschijnt bij het 25-jarig jubileum van MMN.

Het spel omvat 48 speelkaarten met een interessante selectie van monumenten van cultuur en natuur, buitenplaatsen, bijzondere dorpsgezichten en tal van andere wetenswaardigheden in Maarn en Maarsbergen. Op iedere speelkaart staat behalve een foto ook een beschrijving van de afbeelding. Het kwartet is een kleurrijk geheel geworden, zie de afbeelding. De spelregels zijn natuurlijk ook bijgevoegd in het doosje en het spelen van het kwartet wordt nog gemakkelijker door de scheiding van de groepen in twaalf verschillende kleuren. De samenstelling en productie van het kwartet was geheel in handen van de eveneens jubilerende Cultuurhistorische Commissie, die met dit mooie spel haar 10-jarig bestaan onderstreept.

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de vereniging Maarn-Maarsbergen Natuurlijk krijgen alle kinderen van de basisscholen in Maarn en Maarsbergen een exemplaar van dit nieuwe kwartetspel cadeau!

Het kwartetspel kost € 6,- en is te koop bij:

  • Fa. van Dijk, tweewielers, Woudenbergseweg 5, Maarsbergen
  • Bibliotheek/VVV Maarn-Maarsbergen, Tromplein, Maarn
  • Boekhandel Ribberink, Raadhuislaan 9, Maarn

door: Nicole van der Schaaf

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »