Zoek

Gezocht NatuurWijzers (m/v)

In het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug heeft Stichting NatuurWijs vorig jaar een groep vrijwilligers opgeleid tot NatuurWijzer. Op dit moment wordt gekeken of er een nieuwe groep gestart kan worden met vrijwilligers zodat nog meer scholen mee kunnen doen met NatuurWijs. Ben je nieuwsgierig geworden of dit iets voor je is neem dan contact op met Coosje Bakker per mail via info@mmnatuurlijk.nl of per telefoon  0343 443 803.

NatuurWijs is een programma voor groep 4 tot en met 8 van de basisschool.

NatuurWijs heeft als doel kinderen zelf kennis laten maken met de natuur en hen de verbondenheid met de natuur zelf laten ervaren. Op lange termijn wil NatuurWijs zo een basis leggen voor een duurzame samenleving. Als kinderen nu ervaren wat de natuur voor hen betekent zullen ze later bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Om dit doel te bereiken doen kinderen gedurende 3 buitendagen afwisselende, speelse activiteiten.
Als NatuurWijzer ben je voor kinderen hét gezicht van de natuur. Je stelt je eigen programma samen en voert het op je eigen manier uit, waardoor je eigen passie en interesse met de kinderen kan delen.

Meer informatie over NatuurWijs: www.natuurwijs.nl
Meer informatie over NatuurWijs in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug:
www.np-utrechtseheuvelrug.nl. Klik in het menu op 'onderwijs'

 

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »