Zoek

Draag je steentje bij aan het Raadhuis

Sinds 2011 vecht onze Stichting Vrienden Raadhuis Maarn voor het behoud van het monumentale gedeelte van ons voormalig raadhuis met voorplein omdat wij van mening zijn dat deze locatie voor onze gemeenschap en verenigingen van groot belang en waarde zijn. Na jaren van overleg  met de gemeente kregen wij in juli jl. het recht van eerste koop en de unieke kans om de financiën voor 31 december a.s. “rond” te krijgen.Lukt dit ons niet, dan zal het gehele complex verkocht worden aan derden en is het gebruik van deze unieke locatie door onze gemeenschap en verenigingen onzeker. 

Deze voor onze gemeenschap en verenigingen zo markante locatie mag niet verloren gaan, en moet behouden blijven voor onze verenigings-en dorpsactiviteiten zoals Koningsdag, herdenking van de gevallenen, bevrijdingsdag, Heuvelrugloop, vertrek van de Scoutinggroepen, concerten van Manderen en noem maar op.

Om de aankoop voor 31 december a.s. mogelijk te maken loopt inmiddels de actie “Draag je steentje bij aan het Raadhuis”. Er is nog veel geld nodig, reden waarom wij ook een dringend beroep doen op alle verenigingen in Maarn en Maarsbergen om ons te helpen.

Inmiddels merken we, dat ons initiatief mag rekenen op een groot enthousiasme en draagvlak onder de inwoners van Maarn en Maarsbergen. Samen met alle verenigingen willen wij dit dan ook tot een succes maken, uw steun daarbij is voor ons onmisbaar. Wilt u ons helpen ?. We rekenen op u, bedankt alvast !!

Met vriendelijke groet,
Nick Breur
Voorzitter Stichting Vrienden Raadhuis Maarn.

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »