Zoek

Dorpsgesprek Maarn Maarsbergen (27-09-2016)

Op dinsdag 27 september is het Dorpsgesprek Maarn Maarsbergen. Alle inwoners van Maarn en Maarsbergen zijn deze avond vanaf 19.30 uur van harte welkom in het Dorpshuis de Twee Marken. 

Het laatste dorpsgesprek was op 9 juni 2015. Wat is er sindsdien gebeurd met alle actiepunten en wat staat en op dit moment boven aan de agenda?

Het dorpsgesprek is een initiatief van het Dorpsberaad Maarn en Maarsbergen in samenwerking met de gemeente. 

Binnen het dorpsberaad hebben een aantal verenigingen de handen ineen geslagen om als een aanspreekpunt richting inwoners en gemeente te fungeren.

Komt u ook nader kennis maken tijdens het dorpsgesprek?

Het dorpsberaad hoort graag van de medebewoners van Maarn en Maarsbergen wat hen bezig houdt. Dit kan op alle mogelijke gebieden van voorzieningen en activiteiten tot en met de infrastructuur in de dorpen.
 
Belangrijke onderwerpen die aan bod komen:
  • Woningbouw voor starters en senioren
  • Onderhoud van de openbare ruimte
  • Voorzieningen in het dorp
Een aantal grote onderwerpen loopt een eigen proces zoals de ondertunneling in Maarsbergen en de ecoducten. Hier komen aparte informatieavonden voor.  Tijdens de avond zijn ook de dorpswethouder en de dorpscoördinator van Maarn en Maarsbergen vanuit de gemeente aanwezig. Daarnaast geven de gemeentelijke adviseurs op gebied van wonen en onderhoud openbare ruimte een korte presentatie. 
 
Komt u ook?
 
 
Dinsdag 27 september 2016
Vanaf 19.30 uur
Dorpshuis De Twee Marken
 
 

 

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »