Zoek

Coosje Bakker stelt zich voor

Mijn naam is Coosje Bakker en ben 36 jaar oud. Sinds 2003 woon ik samen met mijn man Hijlke in Maarn. We hebben samen 2 kinderen: Haitze van 4 jaar en Machteld van 2 jaar. 

Naast de zorg voor de kinderen werk ik parttime als medewerker groen/cultuurtechniek bij de gemeente Wijk bij Duurstede. Wij genieten enorm van de groene omgeving van Maarn en zijn dan ook al jaren lid van de Vereniging Maarn-Maarsbergen Natuurlijk. Tot op heden zijn we echter nog niet actief geweest. Toen ik echter las in De Modderkoning dat diverse werkgroepen mensen te kort kwamen heb ik me aangemeld als vrijwilliger. Ik zal actief worden bij de werkgroep Kinderen in de Natuur. Ik hoop samen met de andere werkgroepleden enkele leuke activiteiten per jaar te kunnen organiseren voor de jeugd zodat ze ontdekken hoe mooi de natuur is in eigen omgeving!

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »