Zoek

Autodelen in Maarn en Maarsbergen

Update 13 april 2024:

Naast twee elektrische deelauto’s nu ook elektrische deelbakfiets in Maarn!

In Maarn zijn nu twee elektrische deelauto’s beschikbaar. Eén staat in Maarn Noord op het Trompplein naast De Twee Marken en de andere in Maarn Zuid aan de Wethouder de Bruinlaan (tussen De Wingerd en Acacialaan).

 

Naast deze elektrische deelauto’s komt er in april in Maarn ook een elektrische deelbakfiets beschikbaar. Deze deelbakfiets wordt gestationeerd op het 5 mei-plein.

Op 13 april 2024, omstreeks 10.30 uur, komt de eerste e-deelbakfiets naar Maarn, officieel in gebruik genomen door de wethouder (met koffie!).

 

De deelbakfiets is handig voor het vervoer van kinderen, huisdieren, boodschappen, etc. Het is een Urban Arrow en is met dezelfde app te reserveren als waarmee ook de deelauto’s te reserveren zijn. Deze deelbakfiets in Maarn is de eerste van 8 deelbakfietsen die in de gemeente Utrechtse Heuvelrug beschikbaar komen.

 

Met een abonnementstarief van € 9 per maand inclusief 4 uur kosteloos gebruik, betaal je daarna € 2,50 per uur ongeacht het aantal kilometers. 

 

Ook een deelauto in Maarsbergen?

Verschillende inwoners van Maarsbergen hebben gevraagd wanneer er ook in Maarsbergen een deelauto beschikbaar komt. Op dit moment is het aantal belangstellenden in Maarsbergen echter nog te gering om daar een deelauto te plaatsen. Als er nog een paar deelnemers bij komen, kan het wel.

Dus als je belangstelling hebt om deelnemer in Maarsbergen te worden, mail dan naar  autodelen@mmnatuurlijk.nl

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »