Zoek

Zomeravondfietstocht (21-06-2007)

Vol goede moed gingen we op pad! Toch nog een man of twaalf, ondanks de slechte weersberichten. Nou, zeiden we, het gaat vast niet regenen, en dat hebben we geweten. Ter hoogte van Bornia werden de sluizen daarboven geopend en viel de regen werkelijk met bakken recht naar beneden!

Ik geloof niet dat iemand van ons ooit zo nat is geweest. Gelukkig is een mens zelf waterdicht, dus we gingen met goede moed door het mooie bos van Bornia naar Odijk. En ja hoor, in Driebergen scheen de zon al weer en droogden we heel snel op. In Odijk nuttigden we (staande) onze mini-picknick met een glaasje witte wijn, heerlijk. Jos legde het een en ander uit over het landschap, heel interessant. Over Langbroek, Leeuwenburg en Moersbergen ging de tocht weer verder. Prachtig gebied overigens! We zagen nog een mooie ree, waarvan er in dat gebied heel veel zijn. Ook de Doornse Berg namen we nog even mee en toen we hijgend en puffend boven waren konden we weer freewheelend ons mooie dorp binnenfietsen. Al met al een heel mooie afwisselende tocht, de mensen die niet zijn meegegaan hebben veel gemist!

Willemijn Cappetti
 

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »