Zoek

Zomeravondfietstocht (20-06-2008)

Jos Rademakers had de leiding van de jaarlijkse fietstocht op vrijdag 20 juni. De tocht ging dit jaar van Maarn via de Buurtsteeg en het nieuwe fietspad door het Breeveen langs Leersum naar Amerongen.

Daarbij werd een deel van het nieuwe Let de Stigterpad gevolgd. Na een stevige klim naar Amerongen ging het over de dijk richting Wijk bij Duurstede. Een landweg bracht de fietsers naar Overlangbroek. Na een picknick achter het witte kasteel ging het gezelschap via de Buurtweg langs restaurant Sandenburg en over de Maarsbergseweg, waar nog even stevig moest worden geklommen. Langs het poortgebouw trok de karavaan richting Maarsbergen, doch sloeg het linksaf om via de Maarnse Grindweg om even na half elf bij De Twee Marken terug te keren. Hieronder enkele foto’s van deze tocht.

    
Reisleider Jos verwelkomt enige fietsers                 Er wordt stevig geklommen!                

    
Picknick met brood en wijn                 De avond valt
               

(Opmerking van de redactie: Dit zijn slechts enkele van de prachtige serie foto’s die Max van deze fietstocht gemaakt heeft).

Met dank aan Wim Arendsen en aan Jos Rademakers voor de organisatie en de begeleiding van deze prachtige fietstocht.

door : Max Lerk

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »