Zoek

Maarn schoon, héél gewoon! (20-10-2012)

Deze keer, 20 oktober 2012, verwachtte de commissie een grote opkomst. De Lions zouden ook komen, er hadden zich vijf personen afgemeld, dus de rest werd verwacht.

Het uiteindelijke aantal van drie leden van de Lions (Gody, Gert en Bertjan) viel wat tegen. Zo klein is die club toch niet?! Het is zo'n goede actie waar je met veel handen licht werk maakt!

Natuurlijk: degenen die de rotzooi weggooien wil je het liefst zelf laten prikken. Een groot deel van de boosdoeners bestaat uit volwassen automobilisten die van alles uit de auto kieperen. Het siert ons dan ook als wij zo nu en dan de moeite nemen om de natuur een handje te helpen. Het ziet er zoveel beter uit!

De groep vuilprikkers kon zaterdag 20 oktober tevreden terugblikken op het resultaat: schone wegen rond Maarn en Maarsbergen en een respectabele hoeveelheid blauwe zakken vol vuil.

door: Berttjan Sneller

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »