Zoek

Het zintuigen-avontuur deel 1: LUISTER naar wat je hoort in het bos! (07-10-2011)

Het was een dag met veel regenbuien, maar we hoopten dat we er met een paar korte buien vanaf zouden komen. Het begon inderdaad hoopvol. Jeltje Bijleveld, Boudewien van Notten en ik wachtten de kinderen die zich aangemeld hadden op bij de parkeerplaats aan de Maarnse Grindweg. We fietsten naar een van de toegangswegen naar Huis te Maarn.

Daar begonnen we met een jachttikspelletje en al rennend kwamen we op een centrale plek in het bos waar mevrouw R. van Notten vertelde over de jacht. Ze hield een enthousiast verhaal en liet allerlei geweien zien. Ze had ook een gewei waar een stroperslus omheen zat.

De kinderen hadden veel vragen en hadden zelf ook veel te vertellen. Helaas kwam toen de eerste bui over ons heen. En deze bui hield niet meer op. Op het programma stond nog een bezoek aan de herderin die een demonstratie zou geven met haar honden en schapen. Maar omdat de kinderen echt te koud werden werd besloten het programma te stoppen.

door: Coosje Bakker

Deel dit bericht:
Gerelateerde berichten
Ereleden

Willemijn Capetti, erelid!

Onder luid applaus is op de algemene jaarvergadering, 23 april 2024,  Willemijn Cappetti benoemd tot erelid van MMNatuurlijk. Waar een IVN-gidsenopleiding al niet toe kan

Lees verder »